Bell Schedule

2019-2020 High School Bell Schedule 


Period 

Time 

Minutes

Content

1st Bell 

8:30

5 Minutes


1st Period 

8:35- 10:05

90 Minutes


Passing Period 

10:05- 10:09

4 Minutes 


2nd Period 

10:09- 11:39

90 Minutes


A Lunch 

11:39- 12:09  

30 Minutes

CTE, ELAR

A Class

12:09-1:39

90 Minutes 


B Class

11:43- 12:24

45 Minutes


B Lunch 

12:24- 12:54 

30 Minutes 

Electives, Fine Arts, Math, World Language

B Class

12:54-1:39

45 Minutes 


C Class

11:43-1:09  

90 Minutes

PE/Athletics, Science, Social Studies

C Lunch

1:09-1:39 

30 Minutes 


Passing Period 

1:39- 1:43

4 Minutes


4th Period 

1:43- 2:58

75 Minutes


Passing Period 

2:58- 3:02

4 Minutes


5th Period 

3:02- 4:32

90 Minutes 





Approved by SWISD School Board  on 2/19/19



Website by SchoolMessenger Presence. © 2019 West Corporation. All rights reserved.